Vijesti

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na SED2019 – Summit energetske demokracije, koji će se održati od 10. do 12. travnja 2019. godine u Puli.

Ovaj iznimno značajan energetski skup utemeljen je uz podršku Hrvatskog energetskog društva i Energetskog instituta Hrvoje Požar te uz visoko pokroviteljstvo Ministarstva zaštite okoliša i energetike, a pokriva sve ključne aspekte i složenu problematiku vezanu uz najširi pojam energetike. Skup će okupiti vrhunske domaće i međunarodne stručnjake, poslovne lidere te kreatore energetskih i industrijskih politika. Prioriteti energetske politike RH do 2030. godine s pogledom na 2050. godinu te izrada nove energetske strategije bit će u središtu zanimanja skupa. Jedna od tema koja će se na skupu obraditi jest upravo Obrazovanje za niskougljičnu i digitalnu energetiku”, a na panelu će sudjelovati cijenjeni predstavnici FERITa, EFRI, UNIPU, Pravnog fakulteta UNIZG i FERa.

Nadamo se Vašem sudjelovanju i time doprinosu još većoj uspješnosti ovog iznimno značajnog međunarodnog skupa, a u svrhu stjecanja novih vrijednih stručnih i znanstvenih spoznaja.

Osnovne informacije, uključujući preliminarni program skupa, dostupne su na službenoj stranici skupa: http://www.sed2019.com, a program je dostupan ovdje.