Vijesti

Želiš raditi na projektiranju integriranih sklopova? Inovacijski centar Nikola Tesla (ICENT) u suradnji s međunarodnom kompanijom ams OSRAM (https://ams-osram.com/) radi na razvoju poluvodičkih elemenata i sklopova u submikrometarskim tehnologijama.

Za sada smo mali tim s ambicijama za povećanje.

Kada nam se pridružiš čeka te uzbudljivo putovanje u svijet mikroelektronike. Trenutno smo fokusirani na izradu topoloških nacrta (engl. layout) komponenti i integriranih sklopova.

Posao uključuje suradnju s internacionalnim timovima i svakodnevnu komunikaciju na engleskom jeziku s kolegama iz ams OSRAM kompanije, pa očekujemo da se u takvom okruženju osjećaš ugodno.

Rok prijave na natječaj je 17.02.2023., a prijave možeš poslati na našu adresu:

S obzirom na specifičnost posla ne tražimo predznanje rada u Cadence alatu za projektiranje integriranih sklopova, ali naravno ukoliko imaš iskustva u radu s tim alatom to je značajna prednost. Ono što tražimo je strast i motivacija za učenjem i napredovanjem u području mikroelektronike.

Ukoliko smatraš ovu ponudu interesantnom, voliš nove izazove, rad u međunarodnom okruženju, aktivno se koristiš engleskim jezikom u govoru i pismu, pošalji nam životopis i motivacijsko pismo putem linka za prijavu.

Uvjeti

Stručna sprema: Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik, Stručni prvostupnik, Visoka stručna sprema, Magistar struke (elektrotehnika)

Jezici: Engleski (razina govora – napredno, razina pisma – napredno)

Vještine: Word, Excel, Power Point, Outlook, Cadence, Linux

Što nudimo

Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme

Rad od kuće: Povremeno

Napomena: Podržavamo zapošljavanje osoba s invaliditetom

Napomena: Podržavamo zapošljavanje stranih radnika

Ostale informacije

Kategorije: IT, telekomunikacije

Županija rada: Zagreb i Zagrebačka

MojPosao.net – Razvojni inženjer (m/ž) – Zagreb – ICENThttps://www.moj-posao.net/Posao/647491/Razvojni-inzenjer-mz/#ixzz7qkIxIyFh