Vijesti

Dana 3. svibnja 2023. u sklopu projekta AeroSTREAM održati će se inovacijski trening/radionica. Vrijeme održavanja radionice je 8:30h do 14:00h.

Radionica će se održati u Sivoj vijećnici FER-a i bit će podijeljena u dva dijela.

Prvi dio radionice održati će se u periodu od 8:30h do 10:30h a voditi će ju gđa. Silvia de los Santos Trigo iz Technological Corporation of Andalusia (CTA), stručnjakinja za pisanje i provedbu EU projekata. Tijekom ove radionice sudionici će dobiti uvid u proces pisanja projektne prijave na jedan od aktualnih natječaja s portala Europske komisije (Funding & Tenders) te će imati priliku steći praktično iskustvo u ispunjavanju prijave i dobiti vrijedne povratne informacije i savjete o tome kako istaknuti glavne elemente projektne prijave i povećati svoje šanse za uspjeh prijave projekta.

U drugom dijelu treninga koji će se održati u periodu od 10:45h – 14:00h, gđa. Tena Žganec iz SUK-a (Obrt za smijeh, učenje i kreativnost) i gsp. Matija Srbić iz Inovacijskog centra Nikola Tesla (ICENT), poznati stručnjaci u području Pitch & Storytellinga, voditi će radionicu osmišljenu na temu unapređenja prezentacijskih vještina i kako postati bolji govornik. Sudionici će imati priliku vježbati predstavljanje sebe i svog istraživanja u prezentaciji u trajanju od jedne minute nakon koje će uslijediti personalizirane povratne informacije i savjeti o tome kako poboljšati svoje vještine.

Jezik treninga je engleski, a broj mjesta je ograničen.

Ne propustite ovu uzbudljivu priliku da poboljšate svoje vještine i povećate šanse za uspjeh u osiguravanju financiranja za svoj projekt. Registrirajte se sada kako biste osigurali svoje mjesto na inovacijskoj radionici u sklopu AeroSTREAM projekta.

Sretno!