Vijesti

U sklopu projekta KITT4SME održati će se webinar „Poboljšanje kvalitete proizvodnje: Uloga umjetne inteligencije u validaciji procesa“ 18. ožujka 2024. od 11:00 -12:00 sati po srednjoeuropskom vremenu putem Zoom platforme.  

Ovaj webinar predstavlja istraživanje pilota Ideal-tek, inovativne inicijative koja integrira umjetnu inteligenciju (AI) u zanatsku proizvodnju zarad poboljšanja kontrole kvalitete. Cilj webinara je otkriti kako se tehnologije umjetne inteligencije mogu učinkovito upotrijebiti za povećanje tradicionalnih proizvodnih metoda, s naglaskom na preciznost, učinkovitost i kvalitetu.

Sudionici webinara će bolje razumjeti ulogu umjetne inteligencije u modernizaciji obrtničkih procesa, s posebnim naglaskom na izazove i uspjehe tijekom implementacije I-TEK pilota. Predstavljajući aplikacije i rezultate iz stvarnog svijeta, cilj je pokazati prednosti umjetne inteligencije u okruženjima zanatske proizvodnje.

Ovaj webinar se preporuča profesionalcima u industriji, uključujući inženjere, stručnjake za kontrolu kvalitete i donositelje odluka u proizvodnji, kao i akademicima i studentima zainteresiranima za praktičnu primjenu umjetne inteligencije u tradicionalnim industrijama.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom webinaru, molimo vas da se prijavite putem prijavnog obrasca. Konačnu agendu i poveznicu na Zoom događaj dobit ćete prije webinara. Jezik webinara biti će engleski.

Hvala vam puno na interesu i nadamo se da se vidimo na webinaru.