Vijesti

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovogodišnjem Croatian Robot Day-u, koji se održava 10. listopada 2019. u sklopu najveće konferencije o poslovnoj primjeni Umjetne inteligencije u Hrvatskoj – AI2FUTURE. Suorganizatori ovog dijela programa, koji će se fokusirati na robotiku u logistici i agilnoj proizvodnji, su Sveučilište u Zagrebu Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) i Inovacijski centar Nikola Tesla (ICENT).

Program će predstaviti i voditi profesor Ivan Petrović i Ivan Marković s FER-a, a uz vrhunske strane stručnjake Achima J. Lilienthala, Head of the Mobile Robotics Olfaction Laboratory, iz Švedske te Björna Heina profesora na Intelligent Industrial Robotics, KIT iz Njemačke, imat ćete priliku čuti primjere hrvatskih tvrtki koje su napravile snažan iskorak u ovom području, Gideon brothers i RoMb Technologies. Uz pregled R&I aktivnosti FER-a na području robotike u logistici i agilnoj proizvodnji, bit će predstavljene i mogućnosti bespovratnog financiranja razvojnih robotičkih projekata iz H2020 fonda EU.

Detalje programa možete pogledati na ovom linku http://ai2future.com/program-2019-robot-day/

Sudjelovanje na CROATIAN ROBOT DAY, koji se održava u KRAŠ Auditoriumu u Zagrebu, je besplatno uz obaveznu registraciju preko web stranice http://ai2future.com/events/artificial-intelligence-future-2019/.

Za sudjelovanje na cijelom programu AI2FUTURE konferencije plaća se kotizacija.