Zapošljavaju se dva developera juniora koji bi nam se pridružili na projektu koji radimo u suradnji s CARNET-om, odnosno Nacionalnim CERT-om. CARNET provodi projekt informatizacije hrvatskih škola, e-Škole. Naša zadaća je razviti alate koji će pomoći Nacionalnom CERT-u da se brinu o sigurnosti tako velikog sustava. Razvijamo automatizirana skeniranja adresnog prostora, detekciju kompromitiranih Web stranica, i analizirat ćemo spam poruke. Krajnji rezultat treba biti dobro integriran, i što je moguće više, automatiziran sustav. Nudimo vam poticajnu i relaksiranu okolinu, mogućnost rada od kuće, kao i mogućnost upisivanja doktorata. Od kandidata ne očekujemo dodatno znanje, osim onoga stečenog tijekom fakultetskog školovanja, ali svakako očekujemo odgovornost, samostalnost, kreativnost, upornost i sposobnost rada u timu.

Kandidati prvo sklapaju ugovor na probni rok od 3 mjeseca. Nakon uspješnog probnog roka sklapa se  ugovor do kraja projekta, tj. do 2. siječnja 2023. godine. Po završetku predmetnog projekta moguća su zapošljavanja na drugim projektima u ICENT-u ili na FER-u.

Za sva dodatna pitanja kao i za iskazivanje interesa treba kontaktirati voditelja projekta doc. dr. sc. Stjepana Groša putem elektroničke pošte na adresu stjepan.gros@icent.hr.