Vijesti

U sklopu KITT4SME projekta održat će se Matchmaking Event Prvog (Type A) Otvorenog poziva. Cilj projekta KITT4SME je da osnaži europska mala i srednja poduzeća pružanjem rješenja prilagođenih i spremnih za industriju hardvera, softvera i organizacijskih alata, koji će na besprijekoran način integrirati umjetnu inteligenciju u njihove proizvodne sustave. Kroz prvu seriju otvorenih poziva, uspjeli smo financirati mala i srednja poduzeća u razvoju rješenja koja primjenjuju umjetnu inteligenciju, posebice u proizvodnji. Integriranjem ovih rješenja u platformu KITT4SME smo im dali dodatnu vrijednost i olakšali registraciju na RAMP Marketplace. Osim toga, strogim postupkom evaluacije smo odabrali grupu od 10 malih i srednjih poduzeća iz zajednice pružatelja usluga umjetne inteligencije, čiji su projektni prijedlozi pokazivali obećavajuće mogućnosti za proizvodnu industriju. Odabrana poduzeća su aktivno sudjelovala u projektu proteklih 12 mjeseci te su stekla neprocjenjivo tehničko znanje i započela eksperimente pilot-projekata kako bi stvorila uvjerljive “uspješne priče” za svoja inovativna rješenja.

Pozivamo vas da nam se pridružite 20. lipnja od 14:00 do 15:30 sati po srednjoeuropskom vremenu putem Zoom platforme kako biste saznali više o postignućima odabranih poduzeća iz prve serije otvorenih poziva tijekom njihovog sudjelovanja u projektu KITT4SME. Tijekom događaja imat ćete priliku slušati kratke prezentacije o svakoj akciji/projektu, gdje će poduzeća predstaviti svoja rješenja i postignuća. Osim toga, bit će otvorene posebne odvojene sobe za raspravu, pružajući vam platformu za izravnu komunikaciju sa sudionicima te postavljanje pitanja i istraživanje mogućih suradnji.

Ako želite sudjelovati u ovom uzbudljivom događaju, molimo vas da se registrirate putem prijavnog obrasca. Napominjemo da će službeni jezik događaja biti engleski.

Više o svakoj akciji i njihovim specifičnim fokusima tijekom 12-mjesečnog programa, možete saznati putem slijedeće poveznice.