Vijesti

U sklopu KITT4SME projekta održat će se webinar „Umjetna inteligencija kao pokretač konkurentnosti malih i srednjih poduzeća” 6. srpnja 2023. od 11:00 – 12:00 sati po srednjoeuropskom vremenu putem Zoom platforme.

Cilj webinara je istražiti kako integracija alata umjetne inteligencije (AI) može optimizirati produktivnost postrojenja i poboljšati dobrobit i motivaciju radnika unutar tvrtki. Potencijal za mala i srednja poduzeća je izuzetno velik jer umjetna inteligencija igra ključnu ulogu u tehnološkom napretku, posebno u inovacijama procesa. Primjenom umjetne inteligencije, tvrtke mogu koristiti fleksibilne sustave automatizacije poput kobota koji učinkovito zamjenjuju ljudske operatere u ponavljajućim i zahtjevnim zadacima.

Pilot projekt GHEPI posebno se fokusira na radnu ćeliju opremljenu prešom za injekcijsko prešanje od 500 tona, namijenjenu proizvodnji teških plastičnih komponenti kroz proizvodni proces u više koraka. Tijekom webinara predstavit ćemo perspektivu krajnjih korisnika i implementaciju ovog AI rješenja od strane pružatelja tehnologije.

Ovaj webinar preporučujemo tvrtkama koje žele razumjeti potencijalne primjene umjetne inteligencije i njezine prednosti u proizvodnim operacijama. Također je relevantan za istraživače i sve zainteresirane za AI tehnologiju.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovom webinaru kako biste bili inspirirani i otkrili neograničeni potencijal umjetne inteligencije, molimo vas da se prijavite putem prijavnog obrasca . Konačnu agendu i poveznicu na Zoom događaj dobit ćete prije webinara. Jezik webinara bit će engleski.